Kategorier

Persondatapolitik:
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres i vores system og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.xray-shop.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos xray-shop.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til xray-shop.dk via e-mail: info@xray-shop.dk


Cookies:

Xray-Shop.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer.


Logstatistik:
Logstatistik bruges på www.xray-shop.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

Forbehold:
Der tages forbehold for udgået varer/trykfejl/ændrede priser. Dette vil dog fremgå af den mail du modtager, når vi bekræfter din bestilling.

Hvis der foreligger brugsvejledning til en varer, medfølger denne naturligvis. Vi garanterer dog ikke at denne er på dansk (som oftest er de på engelsk)